AnyaTanya - Bemutatás leendő tagok részére

Az AnyaTanya közösségi portál elsősorban kismamákból és kisgyermekes anyukákból álló fórumos csapatok számára készült.
Minden csapat kap egy saját, privát felületet, ZÁRT FÓRUMmal, TudásTárral, Szervezővel.

Új tagok meghívásos alapon kerülhetnek be a meglévõ csapatokba, a tagfelvételrõl a csoport adminisztrátorai döntenek. A csapatok életébe külsõ szemlélõ nem tekinthet be.

Az oldal főbb funkciói, a teljesség igénye nélkül:
» Fórum - Egyedi fejlesztés, számos extrával.
  • A Tagok feltölthetnek avatar képet, beállíthatnak aláírást, vonalzót.
  • A rendszer kijelzi az online tagokat. A felhasználók állapotjelző ikonok kiválasztásával jelezhetik a többiek felé, hogy éppen mit csinálnak (főzés, séta, munka...).
  • A könyvjelző linkre kattintva a rendszer automatikusan az utolsó, már nem olvasott hozzászóláshoz navigál.
  • A színvonalas szerkesztői felülettel állítható a szöveg színe, mérete, fel lehet tölteni fényképeket, be lehet illeszteni flash-t vagy YouTube videót, választani lehet rengeteg smiley közül, stb.
  • A rendszer automatikusan kijelzi a Tagok és a gyerekek születésnapját, névnapját.
  • A fórumba be lehet illeszteni szavazást, receptet.
» Szervezõ funkciók
  • A naptár automatikusan kijelzi a Tagok és a gyerekek születésnapját, névnapját, és a felvitt találkozók időpontját. Emellett természetesen egyedi bejegyzések is elmenthetőek (pl. a kismamák mikor mennek orvosi vizsgálatra, ki mikor nyaral, stb)
  • A Találkozó szervezőben a Tagok feljelentkezhetnek a meghírdetett összejövetelre, jelezhetik hogy mit visznek magukkal, stb.
» TudásTár
A Tagok recepteket, linkeket, programajánlatokat stb. oszthatnak megy egymással. Mentéskor be lehet állítani, hogy az adott bejegyzés csak a csapat számára, vagy az egész közösség számára látható legyen-e.
» Adminisztrációs felület
A csoportok adminisztrátorai maguk dönthetnek az új tagok felvételéről, rövid bemutatkozó szöveget készíthetnek, és körlevelet küldhetnek.
scrshots
» Testreszabható felület
A Tagok tetszőlegesen állíthatják profiljuk hátterét, betűszínét, létrehoznatknak fénykép galériákat, blog-okat, beállíthatják a gyerekekre és pocaklakóra vonatkozó adatokat.

A profilban beállított adatok alapján a rendszer automatikusan legenerál egy fényképes tablót és egy táblázatot a csapat tagjairól. A táblázatban szerepel a tagok lakhelye (város), e-mail címe, a gyerekek neve, születési ideje...

A teljes portál külseje szintén testre szabható az ún. skin-ek segítségével
Létezik ún. munkahelyi skin is, amely semleges színeivel és a smiley-k és vonalzók nélkülözésével kevésbé feltűnő a munkahelyen fórumozó Tagok képernyőjén. :-)

» TudásBázis
A portálon rengeteg recept, link, baba- és családbarát programajánlat, kreatív ötlet, gyerekszáj bejegyzés gyűlt össze. A tagok a gyűjteményt szabadon bővíthetik.